Hoppa till sidans innehåll

Information


Regler för uppsägning av ridplats, betalning m.m.

För att du ska rida hos oss, måste Du vara medlem. I medlemsavgiften ingår bl.a. en olycksfallsförsäkring och klubbtidning, samt ridsportförbundets tidning Häst och ryttare. Ridavgiften betalas i förskott för en hel kurs om en termin, kan vid önskemål delas upp på två betalningstillfällen

Återbetalning av ridavgift medges endast vid sjukdom som förhindrar deltagande under längre tid, ska styrkas med läkarintyg. Vid övrig frånvaro sker ingen återbetalning eller återridning.I nybörjargrupper (1:a terminen, sits/balans, A1 och nybörjare vuxna) är uppsägningstiden för ridplats 3 veckor, från det datum eleven skriftligt meddelat kontoret.

Anmälningsavgiften är förverkad efter förfallodatumet, om ej särskilda skäl föreligger för återbetalning. T ex byte av ridtid eller ridlärare.

Köldgräns -30 C, ej återridning eller återbetalning av ridavgift. I gränsfall lägger vi ut på hemsidan före kl 14.00 samma dag på www.prk.nu.

Har Ni frågor, funderingar eller synpunkter –tveka inte att kontakta oss.Prata med Eva-Lena, Ewa eller MarieTele: 0911-530050Mail : This is a mailto link

Hemsida med löpande information : www.prk.nuVi har också en facebooksida som du kan gilla och få viss information ifrån.

Vi har några arbetsuppgiftersom rideleverna har hand omNi kommer att få lämna in fika för försäljning en gång per termin. Vi fortsätter med att ha självbetjäning i cafeterian, och ställa fram fika . Du betalar fikat i en sparbössa som vi tömmer varje kväll.

Vi vill också ha hjälp med försäljning av lotter, salami, kalendrar och liknande 1-3 ggr/år. Om man inte vill göra detta kan man istället betala vinsten av försäljningen som en förhöjd ridavgift.. Vinsten är inräknad i budget och går till bland annat driften av hästarna och anläggning.

Alla grupper hjälper till att hålla servicestallet rent och snyggt enligt schema som finns uppsatt i sadelkammaren.Elever och föräldrar kan bli kallade att hjälpa till när vi har arrangemang, t.ex. städning, valborg och tävlingar m.m.Då vi är en ideell förening hoppas vi att alla ställer upp och hjälper till.Vill Ni göra ytterligare ideella insatser ta kontakt med kansliet.

Uppdaterad: 29 DEC 2020 22:26 Skribent: Eva-Lena Wikander
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå RK - Ridsport
Grisbergsvägen 10
94166 Piteå

Kontakt:
Tel: +46911530050
E-post: This is a mailto link