Hoppa till sidans innehåll

Arrangörsgrupper


För att vi ska kunna arrangera och fortsätta genomföra bra tävlingar krävs det att alla i  våra arrangörsgrupper hjälps åt och ställer upp på de arbetspass man blir tilldelade. Kan man inte ta sitt arbetspass är det väldigt viktigt att var och en tar sitt ansvar och byter pass med någon annan i sin arrangörsgrupp!

OBS! Alla eventuella byten ska meddelas till den som är ansvarig för respektive arrangörsgrupp.

Är ryttaren 18 år eller yngre – dvs hela året ut man är 18 – ska en förälder eller annan vuxen medfölja och denna är ansvarig att arbetspasset genomförs.

Under vardera arrangörsgrupp kommer det finnas information om vilka som ingår i gruppen samt kontaktlista, schema och arbetsfördelning. Vi hoppas att detta ska göra att arbetet blir enkelt och strukturerat.

 

Som ni vet har tävlingssektionen beslutat att alla som tävlar för Piteå Ridklubb ska arbeta under våra hemmatävlingar, det innebär att du som tävlingsryttare får tilldelat arbetsdagar under tävling samt utöver det vid något tillfälle även hjälpa till vid våra städdagar, boxbygge inför tävlingarna, banbygge etc.

Respektive gruppansvarig för de olika grupperna är de som fördelar vilka dagar som du ska jobba på. Har ni speciella önskemål ang. arbetsdagar är det därmed de gruppansvariga som ni ska vända er till.

Piteå Ridklubb har bland annat fått ta emot priset som  “Årets tävlingsarrangörsklubb” flera gånger som delas ut av Norrbottens Ridsportförbund! Vi är fantastiskt stolta över varje gång vi alla fått ta emot det priset och tackar er för det enorma engagemanget som finns hos er!

Se arrangörsgrupperna här

Uppdaterad: 06 JAN 2021 19:53 Skribent: Eva-Lena Wikander
E-post: Adressen Gömd

 

Säker-och-Trygg

 SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 

 

 

Postadress:
Piteå RK - Ridsport
Grisbergsvägen 10
94166 Piteå

Kontakt:
Tel: +46911530050
E-post: This is a mailto link